لیست کارهای عروسی

صفر تا صد کارهای عروسی به همراه چک لیست

لیست کارهای عروسی

تهیه یک چک لیست عروسی و برنامه‌ریزی برای جشن عروسی، اولین کاری است که باید انجام دهید. با برنامه‌ریزی کردن برای مراسم ازدواج علاوه بر اینکه ذهن شما آرام می شود، باعث کاهش استرس عروسی نیز می شود. ویژگی دیگری که برنامه ریزی کردن دارد سبب مدیریت هزینه ها و در نتیجه صرفه جویی در مخارج عروسی می شود. قبل از مراسم عروسی باید چه کارهایی انجام دهیم؟ صفر تا صد کارهای عروسی به همراه چک لیست را چگونه باید تهیه کنیم؟ کارهای عروسی را از چه زمانی باید شروع کنیم؟  از مقدمات عروسی بر عهده چه کسی است؟ هزینه مراسم عروسی را چه کسی باید پرداخت کند؟ مقدمات عروسی را چگونه اولویت بندی کنیم؟ جواب این سوال ها را د رادامه به شما توضیح خواهیم داد و این نکته را به یاد داشته باشید که تمام مقدمات عروسی که در این مقاله به شما خواهیم گفت، اختیاری می باشد. با توجه به شرایط  اقتصادی خود، می توانید یک عروسی  اقتصادی بگیر  نیازی به اجرا کرد تمام مقدمات نیست.  با ما همراه باشید تا پاسخ تمام این سوالات را بفهمید و با جزئیات مقدمات مراسم عروسی به طور کامل آشنا شوید.

چه کارهایی باید تا قبل از عروسی انجام شود؟

بهترین زمانی که می توانید برای مراسم عروسی خود برنامه ریزی کنید، درست بعد از نامزدی می باشد. عروس و دامادها می توانند در کنار خرید جهیزیه و تهیه خانه برای زندگی مشترکتان، برنامه‌ریزی مقدمات جشن عروسی را نیز انجام دهند. کارهایی که  قبل از مراسم عروسی باید انجام دهید را در پایین برای شما شرح داده ایم، آن را مطالعه کرده و در صورت نیاز انجام دهید.

 1. تعیین بودجه مراسم عروسی

اولین کاری که باید انجام دهید و آن را در نظر بگیرید، میزان بودجه شما می باشد.  هزینه‌های عروسی را اولویت بندی کنید و سقف بودجه خود را تعیین کنید. با در نظر گرفتن میزان بودجه خود می توانید در مخارج جشن ازدواج صرفه‌جویی کنید. معمولا بیشتر هزینه‌های مراسم عروسی بر عهده خانواده داماد می باشد. اما خانواده ها می توانند با توافق مخارج عروسی را تقسیم کنند.

2. تعیین تاریخ مراسم عروسی

تعیین تاریخ مراسم عروسی از مراحل بعدی برنامه ریزی کردن برای عروسی می باشد. از مواردی که باید برای برگزاری جشن عروسی به آن توجه داشته کنید تعیین تاریخ عروسی می باشد. برای انتخاب کردن تاریخ عروسی بهتر است که با بزرگتر های هر دو خانواده صحبت کنید.  تعیین تاریخ مراسم عروسی از مهم ترین اقدامات برای برگزاری مراسم عروسی می باشد. با مراجعه به  تالار ها می توانید برای تعیین تاریخ عروسی خود اقدام کنید.

3. تعیین دقیق لیست مهمانان جشن عروسی

لیست مهمانانی که میخواهید برای مراسم عروسی خود دعوت کنید را باید به طور دقیق مشخص کنید.  تعیین دقیق لیست مهمانان جشن عروسی به شما کمک میکند تا سالنی که می خواهید را راحت تر انتخاب کنید. از پدر و مادر خود برای تعیین لیست کمک بگیرید تا کسی را از قلم نیندازید. مهمانان خود را به گروه های مختلف تقسیم کنید. خانواده ی همسر شما، خانواده ی شما، دوستان دوران کودکی، همکاران، دوستان دوران دانشگاه، بستگان دور و… شامل کسانی هستند که باید دعوت کنید.

4. انتخاب تالار برای عروسی

در ابتدا باید مشخص کنید که می خواهید مراسم عروسیتان را در کجا برگزار کنید. اگر می خواهید مراسم عروسی تان را در تالار بگیرید باید بعد از مشخص کرن تعداد مهمانان و تاریخ روز عروسی به آن جا مراجعه کرده و تاریخ را مشخص کنید. باید در انتخاب تالار به ارتفاع سقف، تمیزی سالن، ظرفیت تالار عروسی و جایگاه عروس و داماد و مهمانان توجه کنید.

5. انتخاب دکوراسیون و تزیینات سالن عروسی

اولین چیزی که با ورود به تالار مشهاده می کنید، دکوراسیون آن می باشد. دکوراسیون تالار پذیرایی یکی از مهم ترین مواردی است که نظر آن ها را جلب می کند. بیشتر تالارهای عروسی، تشریفات و دکوراسیون سالن را نیز خودشان انجام می دهند. باید این نکته را به یاد داشته باشید که در هنگام عقد قرارداد، تمام جزئیات و انتظارات خود را در قرارداد ذکر کنید. ممکن است که بخواهید دکوراسیون سالن و تشریفات عروسی را خودتان انتخاب کنید و دکوراسیون تالار را نخواهید. د راین صورت بعد از تعیین سالن باید اقدام به مشخص کردن دیزاینر بکنید. تمام هزینه های مربوط به دکوراسیون سالن و تشریفات عروسی، بر عهده خودتان میباشد.

6. انتخاب و هماهنگی شام عروسی

تشریفات عروسی شامل پذیرایی مانند میان وعده از جمله میوه و شیرینی به همراه سرو شام می باشد. بهتر است که برای انجام مراسم عروسی سخت گیری نکنید و به دور از چشم و هم چشمی کردن مراسم خود را پیش ببرید. تا جایی که امکان دارد هزینه ها را کاهش دهید.

7. انتخاب آتلیه عکاسی و فیلمبرداری عروسی

شب عروسی یکی از مهم ترین و خاطره انگیزترین شب های زندگی هر شخص می باشد و ثبت کردن لحظات شیرین برای عروس و داماد ها بسیار مهم است. از دغدغه های عروس و دامادها قبل از ازدواج، انتخاب بهترین و مناسب ترین آتلیه است. برای انتخاب کردن آتلیه عکاسی و فیلمبرداری عروسی، باید سابقه آن را در نظر بگیرید تا بعدا پشیمان نشوید.  نمونه کارهای قبلی آن را مورد بررسی قرار دهید.  مخارج مربوط به عکاسی و فیلمبرداری را باید داماد تقبل کند.

8. انتخاب و هماهنگی موسیقی عروسی

بهتر است که برا ی عروسیتان از گروه ارکستر عروسی و موسیقی زنده استفاده کنید.  دی جی هایی هستند که می توانید برای عروسی خود آن ها را دعوت کنید و یا همانطور که گفتیم از موسیقی‌های زنده استفاده کنید. به شما پیشنهاد میکنیم لیستی از آهنگ‌های مورد علاقه خود، ترانه هایی را که با آنها خاطره دارید را به گروه موسیقی خود بدهید تا آن ها را برای شما پخش کنند.

9. خرید لباس عروس و کت و شلوار داماد

با به کار آمدن مزون ها دیگر نیازی به خرید لباس عروس ندارید و اگر بودجه کافی ندارید می توانید لباس عروس خود را اجاره کنید. عروس ها می توانند لباس عروس مورد علاقه خود را از مزون‌های لباس عروس برای چند روز اجاره کنند. اما اگر می خواهید لباس عروس خود را بخرید، بهتر است عروس و داماد، با هم برای خرید بروند تا از نظر و سلیقه هم استفاده کنند. در انتخاب کت و شلوار داماد دقت کنید و بهتر است که کاملاً اندازه و فیت بدن داماد باشد. گشاد یا تنگ بودن کت و شلوار اصلاً ظاهر خوبی برای جشن عروسی ندارد. اگر ساقدوش دارید باید هنگام خرید و پرو لباس خود، ساقدوش هایتان همراهتان باشند تا آن ها نیز نظر خود را بگویند.

10. انتخاب سالن زیبایی و آرایشگاه عروس

به عروس های عزیزمون توصیه می‌کنیم که در ابتدا نمونه‌ کارهای قبلی سالن زیبایی را مشاهده کنند و مهمترین فاکتورهای انتخاب آرایشگاه عروس که شامل موارد زیر می شوند را د رنظر بگیرند.

  1. دیدن نمونه کارهای آرایش عروس و امکان بازدید از عروس ها
  2. نوع خدماتی که به عروس ها ارائه می دهند
  3. بررسی وضعیت بهداشت سالن زیبایی
  4. توجه به نمونه کار آرایشگر به جای نوع آرایشگاه
  5. نزدیکی آرایشگاه به آتلیه و تالار
  6. عدم توجه به تبلیغات
  7. تحقیق و پرس و جو درباره اعتبار آرایشگاه

 11. خرید سرویس طلا، ساعت و اکسسوری‌های عروس و داماد

خرید طلا بر عهده داماد می باشد و مادر داماد در جشن عروسی، یک سرویس کامل طلا به تازه عروس خود هدیه میدهد. ساعت عروس و داماد را خانواده عروس به عروس و داماد هدیه می دهند.برای خرید اکسسوری‌های عروس و داماد بهتر است که از اکسسوری های ساده استفاده کنید. برای داماد اکسسوری مردانه مانند دکمه سر دست، ست کیف و کمربند مردانه و کفش داماد را تهیه کنید. اکسسوری های عروس شامل تاج عروس و کیف و کفش می باشند که یشتر داماد آن را برای عروس خریداری میکند.

12. خرید و پخش کارت عروسی

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم در ابتدا باید یک لیست دقیق از تمام مهمانانی که میخواهید دعوتشان کنید تهیه کنید. با این کار تعداد مهمانانتان مشخص می شود. بعد از آن با توجه به سلیقه خودتان برای خرید کارت عروسی اقدام کنید. اگر می خواهید خودتان هم می توانید کارت عروسی خودتان را طراحی کنید. شما می توانید برای انتخاب کارت عروسی خود از کارت های عروسی سایت برند دیدن فرمایید که انواع کارت عروسی باب میل هر سلیقه ای را دارد که میتوانید هم به صورت انلاین از طریق سایت و هم به صورت حضوری با کارشناسان فروش ما جهت مشاوره و خرید کارت عروسی خود در ارتباط باشید.

13. هماهنگی ماشین عروس

بهتر است که برای ماشین عروس از ماشین شخصی خود استفاده کنید. اما اگر می خواهید ماشینی لوکس و خاص برای جشن عروسی خود انتخاب کنید، می توانید ماشین مورد نظر خود را اجاره کنید. بسیاری از تالارهای عروسی، ماشین شیک مخصوص عروسی را همراه با گل آرایی دارند که میتوانید ماشین را از آن ها اجاره کنید.

14. سفارش کیک عروسی

اگر می خواهید کیک عروسی را در بین مهمانان پخش کنید بهتر است که با توجه به تعداد مهمانان آن را سفارش دهید. کیک عروسی که متناسب با تعداد مهمانان باشد دو طبقه یا سه طبقه و حتی بیشتر می باشد. بیشتر کیک عروسی ها سفید رنگ هستند. اگر می خواهید بودجه خود را کاهش دهید میتوانید از ماکت برای تهیه کیک عروسی استفاده کنید. 

15. هماهنگی دسته گل عروس و گل آرایی ماشین عروس

بعد از اینکه مشخص شد ماشین عروس شما چه ماشینی است؛ باید به فکر تعیین محل گل آرایی ماشین عروس و سفارش دسته گل عروس برای روز جشن عروسی باشید. به این نکته توجه کنید که نصب گل بر روی ماشین عروس باید با دقت فراوانی انجام شود؛ به طوری که گل‌هایی که بر روی ماشین نصب می شوند نباید با وزش باد و بارش باران دچار آسیب شود.

کلام آخر

روز عروسی برای شما روز پر استرسی خواهد بود به همین دلیل بهتر است که خواب کافی داشته باشید تا بتوانید به موقع از خواب بیدار شوید. غذای مقوی بخورید تا انرژی شما پایین نیاید.  عروس بای سر ساعت به آرایشگاه برود و به موقع در آن جا حاضر شود. اگر تمام شبرنامه‌ریزی‌ها را  طبق چک لیستی که تهیه کرده اید انجام دهید، نگرانی نخواهید داشت. از خورد قهوه غافل نشوید زیرا انرژی شما راحفظ خواهد کرد. صفر تا صد کارهای عروسی به همراه چک لیست را برای شما توضیح دادیم می توانید از آن استفاده کنید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *